Като се има предвид, че този клип е гледан от 200 милиона по целия свят, едва ли мога да изненадам някого с него. И не това е целта ми. Просто искам да го имам тук.

Обичам да го гледам отново и отново, и всеки път имам чувството ще настръхвам и очите ми се насълзяват. Има някаква необяснима сила в тази жена, някаква магия, някаква неописуема емоция.

Истинският успех не е в това, че Сюзън се превърна в звезда за една нощ, нито в това, че първият й албум задмина по продажби новият на Уитни Хюстън, нито, че самият Робин Уилямс ще играе нейният образ във филма за живота й.

Истинският успех за мен е, че Сюзън с размах разби всички изкуствено налагани ни критерии за красота, всички ограничения и рамки, в които обществото се опитва да ни вкара. Тя доказа, че няма значение нито как изглеждаш, нито какъв е бил животът ти досега, нито колко неуспеха имаш зад гърба си, стига да имаш мечта.

Историята на тази жена е вдъхновение. Тя ни събуди от кошмара, в който направени като по калъп бездарни певици се пишат за звезди. Изтръгна ни от всекидневието, в което как изглеждаш е качество номер едно. И ни накара да се сепнем и да осъзнаем, че талантът е над всичко.

Advertisements